Vestile CEC Bank cu Decizii IMPORTANTE Luate pentru Clientii Romani

Vestile CEC Bank Decizii IMPORTANTE Luate Clientii Romani

CEC Bank are importante vesti grozave pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca ii anunta din nou despre deciziile pe care le-a luat in mod oficial, si care vizeaza experienta de care beneficiaza in momentul in care retrag bani de la oricare dintre bancomatele din tara noastra.

CEC Bank a implementat cu nu foarte mult timp in urma posibilitatea de a retrage bani de la bancomatele sale din toata tara fara a folosi efectiv un card bancar, ci doar un telefon mobil, un smartwatch, sau eventual cardul contactless, daca nu aveti vreunul dintre celelalte doua dispozitive la indemana.

Decizia pe care cei de la CEC Bank au luat-o pentru a face aceasta integrare este una extrem de buna, iar asta pentru ca multumita ei putem sa ne bucuram de posibilitatea de a retrage foarte usor bani de la bancomate, indiferent unde ne-am afla, si teoretic nu doar de la cele ale bancii, ci si de la unele partenere.

CEC Bank nu e singura banca din Romania care le permite clientilor din toata tara posibilitatea de a retrage bani de la bancomate fara a folosi efectiv un card bancar, asa ca daca aveti cardul emis de catre o alta banca, e bine sa va uitati cu atentie la ceea ce puteti face multumita beneficiilor care sunt disponibile acum.

Nu cu mult timp în urmă, să plătești cu telefonul sau smartwatch-ul era de domeniul filmelor SF. Acum poți retrage bani contactless de la ATM-urile CEC Bank, chiar dacă nu ai cardul la tine. Funcționalitățile contactless sunt disponibile atât pentru clienții CEC Bank, cât și pentru utilizatorii de carduri emise de alte bănci care permit realizarea de tranzacții contactless la alte bancomate decât cele din rețeaua proprie.

Tipurile de operațiuni ce pot fi efectuate contactless la bancomatele CEC Bank sunt: retrageri de numerar, interogări de sold, generarea de mini-extrase de cont sau plata facturilor, iar la multifuncționalele de plată (MFM-uri) se pot realiza și retrageri și depuneri în euro, precum și schimburi valutare.