Anuntul E.ON in ATENTIA Clientilor Romani cu o Notificare de IMPORTANTA Mare

Anuntul E.ON ATENTIA Clientilor Romani Notificare IMPORTANTA Mare

E.ON, compania de care milioane de romani au nevoie pentru a beneficia de furnizarea de gaze naturale si energie electrica in fiecare zi, sunt vizati de o notificare de mare importanta, iar asta pentru ca in atentia lor sunt aduse informatii cu privire la documentele necesare pentru verificarea, sau revizia, instalatiei de gaze.

E.ON este obligata sa verifice instalatia de gaze naturale a clientilor din Romania, sau sa primeasca documente care sa ateste ca aceasta a fost verificata in mod corect de catre o companie terta, astfel incat sa exista o certitudine a faptului ca livrarea gazelor naturale se face in siguranta pentru clientii din Romania.

Mai jos aveti o detaliere a documentelor care sunt obligatorii pentru clientii din Romania cand vine vorba despre verificarea instalatiei de gaze naturale catre cei de la E.ON Romania, sau de catre vreo alta companie care este certificata sa faca acest lucru in momentul de fata, si e bine sa stiti ce se intampla.

E.ON Romania nu este singura companie care furnizeaza energie in Romania, si care este obligata totusi sa verifice instalatiile de gaze naturale ale clientilor sai, asa ca daca beneficiati de aceste servicii de la altcineva, e bine sa stiti si cum ar urma sa functioneze acest lucru, in final, cand va fi realizata verificarea pentru voi.

Care sunt documentele necesare la verificarea sau revizia instalației de utilizare a gazelor naturale ? Documentația tehnică – proiectul instalației de utilizare gaze naturale (IUGN). Notificarea de la furnizorul de gaz că este scadentă verificarea/revizia. Ultima fișă de verifcare/revizie a IUGN.

Ultimul raport de încărcări și probe, validat ISCIR, dacă există centrală termică. Adeverință de la hornar care să ateste că hornul este curat, nu mai veche de 6 luni, dacă este cazul. Acestea trebuie prezentate operatorului autorizat ales să efectueze verificarea/revizia IUGN și trebuie păstrate pentru următoarele verificări.