X

NATO Confirma Interceptarea unor Avioane ale Rusiei Aproape de Spatiul Poloniei

NATO a confirmat in mod oficial faptul ca doua avioane F-35 ale Olandei au interceptat mai multe avioane rusesti aproape de spatiul aerian al Poloniei in cursul acestei zile, fara ca acestea din urma sa intre totusi in Polonia, ele fiind trimise mai mult ca sigur doar in scop de provocare.

NATO spune ca avioanele olandeze au fost ajutate de cele germane pentru a mentine spatiul aerian polonez in siguranta, astfel ca in final nu au avut loc incidente care sa pun in pericol viata pasagerilor avioanelor care zburau in arpopierea acelei zone.

“Avioanele F-35 olandeze interceptează avioane rusești care zboară aproape de spațiul aerian NATO.

Avioane de luptă olandeze cu sediul în prezent în Malbork, Polonia, au fost trimise în cer pentru a identifica o formațiune de aeronave care zboară aproape de spațiul aerian #NATO.

Sprijiniți de Eurofighters germani, aceștia au urmărit aeronavele rusești care reprezentau un pericol pentru alți utilizatori ai aerului, ignorând regulile internaționale de siguranță aeriană.

F-35 olandeze sunt în prezent desfășurate în Polonia pentru a ajuta la asigurarea cerului din partea de est a Alianței.”

This post was last modified on feb. 14, 2023, 9:56 PM 21:56

Disqus Comments Loading...