X

SUA: Noi Anunturi privind Razboiul si o Decizie pentru Ucraina

SUA a facut doua noi anunturi privind razboiul dintre Ucraina si Rusia, prima dintre ele avand in vedere faptul ca Vladimir Putin nu ia deciziile cele mai bune pentru armata rusa, iar aceasta din urma se confrunta cu aceleasi decizii pe care le-a avut inca din momentul in care a inceput invazia din Ucraina, in 2022.

SUA a decis deasemenea sa nu trimita in Ucraina rachete cu raza lunga de actiune, asa cum cere Volodimir Zelenski de foarte multa vreme, afirmand ca nu are suficiente pentru a le oferi in acest razboi, deci ucrainienii vor trebui sa se descurce cu ceea ce au primit pana in momentul de fata de la americani.

“Putin nu ia decizii bune. Armata rusă se confruntă în continuare cu aceleași probleme care i-au afectat invazia pe scară largă de un an, în ciuda schimbărilor la nivelul personalului la nivel înalt, a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului Național de Securitate, John Kirby, la o conferință de presă.

SUA afirmă că nu vor trimite Ucrainei rachete cu rază lungă, deoarece au prea puține. Oficialii americani le-au spus reprezentanților Ucrainei că nu are suficiente sisteme de rachete tactice ale armatei pentru a le oferi Ucrainei, potrivit a patru persoane familiarizate cu problema, a raportat Politico.”

This post was last modified on feb. 14, 2023, 10:59 AM 10:59

Disqus Comments Loading...