X

Anunturile ENEL foarte IMPORTANTE care Vizeaza Clientii din Toata Romania

ENEL, una dintre companiile foarte importante pe care se bazeaza multi romani pentru servicii de gaze naturale si electricitate acum, le transmite tuturor romanilor doua anunturi importante despre care trebuie sa stie in momentul de fata, pentru ca toti sunt vizati in mod direct de ceea ce ni se transmite.

ENEL vorbeste mai jos despre faptul ca daca avem de aflat informatii foarte rapid cu privire la serviciile pe care ni le ofera, si nu numai, atunci exista intr-o pagina dedicata din website-ul sau un Asistent Virtual cu ajutorul caruia putem sa aflam mai multe informatii in legatura cu serviciile de care beneficiem.

Separat de asta, cei de la ENEL Romania vorbesc mai jos si despre miturile care circula in jurul becurilor LED, iar asta pentru ca exista multe informatii nu tocmai corecte cand vine vorba despre ceea ce ne ofera acestea, si despre cat de mare poate fi economia in cazul utilizarii lor, in comparatie cu becurile standard.

ENEL Romania are pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la becuri, sau chiar la modalitati prin care putem economisi chiar serios, asa ca daca aveti nevoie de informatii de acest gen, ei bine stiti unde le puteti gasi foarte usor, chiar atunci cand aveti nevoie de ele pentru a va reduce costurile.

Accesează Asistentul Virtual din pagina de contact ca să afli informații despre soldul tău ori să confirmi o plată făcută către noi, furnizorul tău de energie. Asistentul Virtual este integrat în chatul din pagina de contact și îl găsești pe website.

Există multe mituri care circulă în jurul becurilor LED. Marius îți exemplifică astăzi unul dintre acestea. Dă-i play și spune-ne în comentarii părerea ta. Pentru mai multe sfaturi despre eficiența energetică, accesează Electripedia. Aici găsești sfaturi și recomandări ca să eficientizezi consumul de energie la tine acasă.​

This post was last modified on feb. 15, 2023, 11:40 AM 11:40

Disqus Comments Loading...