X

Clientii Kaufland Anuntati despre ceea ce se da GRATIS in TOATA Romania

Kaufland, companie care are unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri in Romania in momentul de fata, a anuntat in mod oficial o decizie importanta pe care a luat-o, si in baza careia ofera gratis pentru oricare dintre clientii sai vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEi fiecare.

Kaufland explica mai jos faptul ca da trei vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI romanilor care lasa un comentariu la postarea de mai jos, si eticheteaza o persoana apropiata care iubeste animalele de companie, iar ca de obicei, mai multe comentarii lasate la postare inseamna mai multe sanse de castig.

Decizia pe care Kaufland Romania a luat-o ne spune si faptul ca toata aceasta campanie speciala dureaza doar pana in data de 19 februarie, iar castigatorii sai vor fi alesi intre 20 – 24 februarie, dupa care vor si fi anuntati in mod public, astfel ca e bine sa participati rapid, daca vreti sa castigati premiile oferite.

Kaufland Romania nu e la prima campanie de acest gen in Romania, iar asta pentru ca vorbim despre doar inca un concurs de acest gen organizat in ultima perioada, asa ca daca sunteti dornici sa participati, ar fi bine sa o faceti inainte ca promotia aceasta sa se incheie in Romania, si asta se va intampla faorte curand.

Câștigă unul din cele trei vouchere de 500 de lei cu care poți face ce cumpărături vrei în Kaufland. Lucrurile sunt simple: trebuie să lași un comentariu în care să etichetezi omul care apreciază cel mai mult micii patrupezi! Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig!

Concursul se încheie pe 19 februarie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 20-24 februarie! Baftă multă!

This post was last modified on feb. 15, 2023, 12:17 AM 00:17

Disqus Comments Loading...