X

GRATUIT de la BANCA Transilvania, Decizia Oficiala Anuntata Clientilor Romani

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari si mai importante banci din toata Romania in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe clientii sai din toata tara in legatura cu ceea ce le este oferit gratuit in momentul de fata daca ei aleg sa foloseasca serviciile pe care banca ni le pune la dispozitie chiar acum.

BANCA Transilvania ne vorbeste mai jos despre faptul ca daca platim prin BT Pay macar o factura luna aceasta, atunci avem sansa de a castiga unul dintre cele 20 de premii in valoare de 500 de LEI fiecare, pe care banca le ofera oricaror romani care sunt dornici sa profite de ceea ce ne este pus la dispozitie.

Conform celor de la BANCA Transilvania, putem plati aceste facturi doar prin intermediul BT Pay, adica folosind aplicatia pentru iPhone si Android pe care banca o distribuie in mod gratuit pentru romanii din intreaga tara, deci trebuie sa o aveti instalata in telefoane si activata, pentru a putea profita de acest sistem.

BANCA Transilvania deruleaza aceasta campanie de ceva vreme in Romania deja, deci ar fi bine sa va inscrieti pentru a putea participa la promotie cat inca este activa, mai ales ca exista o perioada foarte limitata de timp in care mai puteti face acest lucru pentru a castiga premiile care ne sunt oferite acum.

Plătește o factură în BT Pay luna asta și intri în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 20 de premii în valoare a 500 de lei fiecare. Best of luck!

This post was last modified on feb. 15, 2023, 12:36 PM 12:36

Disqus Comments Loading...