NATO va Creste Nivelul de Ajutor Militar Oferit Ucrainei in Razboi

NATO va Creste Nivelul de Ajutor Militar Oferit Ucrainei in Razboi

NATO urmeaza sa creasca nivelul de ajutor pe care-l ofera Ucrainei in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca un anunt oficial venit astazi in urma unei intalniri care a avut loc la Bruxelles vine sa ne spuna ca Rusia se va confrunta cu si mai multe arme occidentale pe frontul pe care l-a deschis acum multe lumi in Ucraina.

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a anuntat in mod oficial faptul ca Ucraina va fi sustinuta pentru oricat timp va fi nevoie in razboiul pe care il duce cu Rusia, iar aceasta este o veste excelenta pentru armata ucraineana care se lupta cu indarjire pentru a-si proteja teritoriul in momentul de fata.

“Țările NATO vor spori sprijinul pentru Ucraina. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat pe 15 februarie că membrii alianței și-au promis noi angajamente de a sprijini Ucraina cu echipamente grele și pregătire militară la reuniunea miniștrilor apărării NATO.

Ucraina are o fereastră de oportunitate pentru a schimba echilibrul de putere, iar timpul este esențial. Miniștrii Apărării din #NATO au abordat probleme cheie pentru securitatea noastră comună, luând măsuri pentru a consolida descurajarea și apărarea, pentru a spori stocurile și pentru a proteja infrastructura submarină critică. Continuăm să intensificăm sprijinul pentru #Ucraina în lupta lor pentru libertate.”