X

NATO va Creste Nivelul de Ajutor Militar Oferit Ucrainei in Razboi

NATO urmeaza sa creasca nivelul de ajutor pe care-l ofera Ucrainei in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca un anunt oficial venit astazi in urma unei intalniri care a avut loc la Bruxelles vine sa ne spuna ca Rusia se va confrunta cu si mai multe arme occidentale pe frontul pe care l-a deschis acum multe lumi in Ucraina.

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a anuntat in mod oficial faptul ca Ucraina va fi sustinuta pentru oricat timp va fi nevoie in razboiul pe care il duce cu Rusia, iar aceasta este o veste excelenta pentru armata ucraineana care se lupta cu indarjire pentru a-si proteja teritoriul in momentul de fata.

“Țările NATO vor spori sprijinul pentru Ucraina. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat pe 15 februarie că membrii alianței și-au promis noi angajamente de a sprijini Ucraina cu echipamente grele și pregătire militară la reuniunea miniștrilor apărării NATO.

Ucraina are o fereastră de oportunitate pentru a schimba echilibrul de putere, iar timpul este esențial. Miniștrii Apărării din #NATO au abordat probleme cheie pentru securitatea noastră comună, luând măsuri pentru a consolida descurajarea și apărarea, pentru a spori stocurile și pentru a proteja infrastructura submarină critică. Continuăm să intensificăm sprijinul pentru #Ucraina în lupta lor pentru libertate.”

This post was last modified on feb. 15, 2023, 6:31 PM 18:31

Disqus Comments Loading...