X

Notificarea OMV pentru Romania, ce Masura a fost Decisa Oficial

OMV, unul dintre cele mai mari grupuri petroliere din intreaga lume si una dintre companiile care detine foarte multe benzinarii in Romania, a anuntat in mod oficial o decizie pe care a luat-o pentru tara noastra, iar asta deoarece ea a decis sa le dea clientilor persoane juridice posibilitatea de a castiga tablete iPad Pro.

OMV a publicat mesajul de mai jos pentru a ii anunta pe romanii care detin companii, si cumpara carburant din benzinariile sale, sau vor sa o faca, despre faptul ca ofera gratuit 3 tablete iPad Pro 12.9″ pentru cei care au un card de administrare a achizitiilor, si fac cumparaturi pana in data de 15 aprilie din benzinariile sale.

Conform celor de la OMV Romania, oricare dintre companiile care au un asemenea tip de card, si il folosesc in mod activ pentru achizitii facute din oricare dintre benzinariile sale, vor fi inscrise in cadrul acestei promotii speciale, asa ca nu trebuie sa faceti altceva decat sa il scanati la casa cand faceti cumparaturile.

OMV Romania a creat cardurile pentru cumparaturi in ideea de a ajuta persoanele juridice sa-si administreze mult mai eficient achizitiile de combustibil, si nu numai, din benzinariile sale, astfel ca merita sa fiti atenti la beneficiile care sunt oferite impreuna cu aceste carduri in momentul de fata in Romania.

Factură electronică, tranzacții securizate, rețea extinsă – toate sunt beneficiile cardului OMV pentru companii. Comandă-ți cardul, simplu și rapid, în e-shop până pe 15 aprilie 2023 și poți câștiga unul dintre cele 3 iPad Pro 12.9’’. Comandă acum, prin magazinul nostru online, cardul OMV care se potrivește nevoilor afacerii tale.

This post was last modified on feb. 15, 2023, 5:51 PM 17:51

Disqus Comments Loading...