SCHIMBARILE ING Bank Anuntate in mod Oficial Clientilor din Toata Romania

SCHIMBARILE ING Bank Anuntate mod Oficial Clientilor Toata Romania

ING Bank, una dintre bancile cele mai mari din Romaina, cu un numar mare de clienti in toata tara, a anuntat in mod oficial o serie de schimbari pe care le-a facut pentru clientii sai, si vorbim despre decizii care ar trebui sa fie cunoscute de catre toti cei care folosesc serviciile sale in momentul de fata in tara.

ING Bank explica mai jos faptul ca actualizarea cea mai recenta pentru aplicatia dedicata clientilor romani, are parte de imbunatatiri pentru zona de autentificare, dar si autorizarea cu date biometrice, astfel incat totul sa se faca mult mai rapid, ceea ce, in mod teoretic, ar trebui sa ne imbunatateasca experienta generala de utilizare.

Schimbarile pe care ING Romania le face pentru aplicatia HomeBank fac parte din imbunatatirile obisnuite de care avem parte de la compania romaneasca pentru imbunatatirea experientei generale de utilizare a acesteia, dar si pentru oferirea de functionalitati noi pentru seriviciile de mobile banking pe care le are.

ING Romania isi distribuie aplicatia HomeBank prin intermediul App Store si Google Play Store, astfel ca daca sunteti interesati sa o folositi, trebuie doar sa o instalati in iPhone, sau Android si sa o activati, existand avertizarea ca ea sa nu fie instalata din magazine de aplicatii necunoscute, pentru ca ar putea fi infectata cu malware.

Lucrăm mereu cu fiecare update să-ți aducem un Home’Bank mai bun și mai vesel (chiar și în aceste zile mohorâte de februarie). De data aceasta, am optimizat zona de autentificare și autorizare cu date biometrice pentru o activare mai rapidă.