Volodimir Zelenski Anunta ca Ucraina va Primi mai Multe Arme de la Occident

Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei, a anuntat ca in cadrul intalnirii care a avut loc astazi la Bruxelles intre ministrii apararii din tarile NATO, si nu numai, a fost luata decizia de a furniza tarii sale mai multe arme, mai multa munitie, si mai mult antrenament pentru soldati.

Volodimir Zelenski da mai jos cateva exemple de ajutor militar pe care Ucraina il va primi in cursul saptamanilor, si lunilor, urmatoare de la Occident, totul pentru ca tara sa poata face fata cat mai bine atacurilor neintrerupte ale Rusiei.

“Astăzi este ziua unui alt Ramstein, o întâlnire a grupului de sprijin militar pentru Ucraina. 54 de țări partenere. Aceasta este a noua astfel de întâlnire. Avem în mod regulat decizii puternice privind protejarea țării noastre și întărirea războinicilor noștri.

Partenerii noștri au confirmat mai multe sisteme de apărare aeriană, mai multe tancuri, mai multe artilerie și obuze și mai mult antrenament pentru armata noastră.

Și așa cum am auzit astăzi, Ucraina trebuie să aibă succes. Și aici suntem de acord: trebuie să existe succes.

Nu totul despre Ramstein poate fi raportat în public. Multe dintre acorduri și discuții ar trebui ținute cu ușile închise.

Dar pot spune cu siguranță că tendințele de bază rămân neschimbate Ucraina și partenerii săi fac totul împreună pentru ca statul terorist să piardă. Și să se întâmple cât mai curând posibil.

Putem vedea acum că Kremlinul încearcă să stoarce orice potențial de agresiune posibil din Rusia. Ei se grabesc. Pentru că ei știu că lumea este încă mai puternică, dar este nevoie de timp pentru a-și acumula puterea.

Prin urmare, viteza este foarte importantă. Viteză în toate. În luarea deciziilor. În punerea în aplicare a deciziilor. În curs de livrare. In pregatire. Viteza salvează vieți, viteza readuce siguranță.

Și le mulțumesc tuturor partenerilor noștri care realizează că viteza este importantă.

Le mulțumesc tuturor prietenilor noștri americani pentru conducerea lor și coordonarea sistematică a întâlnirilor Ramstein. Glorie Ucrainei!”