Electrocasnice la Carrefour cu EXTRA REDUCERE in Magazinele din Romania

Electrocasnice Carrefour EXTRA REDUCERE Magazinele Romania

Carrefour unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe clientii din toata tara in legatura cu o masura pe care a decis sa o puna in aplicare, mai exact sa vanda electrocasnicele cu extra reducere in oricare dintre magazinele din Romania.

Carrefour vorbeste despre faptul ca electrocasnicele care sunt vandute in momentul de fata in Romania de catre companie beneficiaza de pret extra redus cu 20% fata de pretul obisnuit la care sunt in mod normal disponibile aceste produse, dar totul doar pentru o perioada foarte limitata de timp in acest moment.

Carrefour a avut pana de curand reducere de 50% pentru electrocasnicele disponibile in cadrul magazinului online, dar si a magazinelor din toata tara, insa pentru ca acea promotie s-a terminat, acum avem extra reducere de doar 20%, dar ea se aplica peste pretul deja redus al produselor electrocasnice.

La Carrefour Romania veti gasi frigidere, masini de spalat, aragazuri, combine frigorifice, aspiratoare, roboti de bucatarie, cuptoare cu microunde, cuptoare normale, si o multitudine de alte produse electrocasnice de la diversi producatori, preturile extra reduse cu pana la 20% fiind disponibile pentru oricare dintre ele.

Carrefour Romania ne permite sa beneficiem de aceste promotii indiferent cum vrem sa cumparam produsele, insa desigur ca in cazul celor vandute prin magazinul online avem sansele cele mai mari de a obtine ceea ce dorim, avand in vedere ca stocurile sunt combinate acolo, si poate fi livrat aproape orice.

Electrocasnice Carrefour EXTRA REDUCERE Magazinele Romania produse