X

Hotarare a LIDL Romania, ce-ti da GRATUIT cand faci Cumparaturi in Magazine

LIDL Romania ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce le da gratuit in momentul in care fac cumparaturi in magazinele din toata tara, si mai jos puteti vedea ce veti obtine la cumparaturi de minim 50 de LEI in oricare dintre locatiile din tara noastra incepand chiar din acest moment.

LIDL Romania spune ca toti clientii romani care au un card de fidelitate LIDL Plus se pot inscrie in cadrul acestei promotii speciale care se deruleaza in Romania, iar multumita ei putem intra in posesia unei varietati de premii speciale care ne sunt puse la dispozitie de catre lantul de supermarket-uri acum.

Desigur ca LIDL nu spune ce fel de surprize le ofera clientilor care au un card LIDL Plus in momentul in care decid sa participe la aceasta promotie, insa va trebui sa aveti aplicatia cu acelasi nume instalata in telefoane pentru a scana bonurile de cumparaturi si a intra in competitie, plus pentru a obtine si premiile.

LIDL are pe website-ul sau informatii suplimentare cu privire la ceea ce ofera din punct de vedere al acestei campanii, asa ca puteti sa va uitati acolo pentru a vedea detalii suplimentare in legatura cu modul in care puteti intra rapid in posesia acestor premii care sunt oferite pentru un numar limitat de persoane.

Scanează cardul #LidlPlus, iar la cumpărături de minimum 50 de lei poți învârti Roata cu surprize și câștiga premii! Campania are loc în perioada 13-26.02.2023.

This post was last modified on feb. 15, 2023, 10:42 PM 22:42

Disqus Comments Loading...