X

Surpriza Orange, ce da GRATUIT Timp de 6 LUNI Clientilor Romani

Orange, grupul de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti din Romania, a anuntat in mod oficial ceea ce da gratuit clientilor din toata tara timp de 6 luni de zile, si vorbim despre vesti extrem de bune despre care toata lumea ar trebui sa stie, daca este interesata de serviciile care sunt oferite.

Orange le spune clientilor din toata Romania ca le da gratuit clientilor, sau romanilor care vor sa devina clienti, 6 luni de acces fara plata la HBO si HBO Max, asta dupa ce pana recent oferea acces la Netflix, dar acum putem sa ne bucuram de platforma de streaming concurenta, tot fara sa platim vreun ban.

Conform celor de la Orange Romania, totul face parte dintr-o oferta speciala care este disponibila pentru romani in momentul de fata, insa separat de asta, compania da inclusiv 2 luni de acces gratuit la Norton Security pentru a ne bucura de siguranta atunci cand navigam pe internet folosindu-i conexiunile de internet.

Orange Romania mai ofera pentru unele abonamente de internet si televiziune inclusiv acces gratuit la Orange Sport timp de 2 luni de zile, acolo unde canalele nu sunt incluse permanent ca parte a abonamentului de televiziune, astfel ca e bine sa va uitati cu atentie la ofertele care sunt disponibile pentru noi acum.

Orange are deasemenea si alte promotii speciale oferite pentru clientii din toata Romania, iar daca va doriti cu adevarat sa profitati de ceea ce se intampla, atunci e bine sa va uitati printre reduceri, pentru ca ele sunt limitate in timp in momentul de fata, si nu se stie cand vor mai fi altele similare disponibile.

This post was last modified on feb. 16, 2023, 8:52 AM 08:52

Disqus Comments Loading...