X

Vladimir Putin va Sustine un Nou Discurs, ce Anunturi sunt Asteptate

Vladimir Putin nu ar urma sa anunte o noua mobilizare in Rusia in discursul pe care l-a planificat pentru data de 21 februarie, cu doar 3 zile inainte de implinirea unui an de la invazia Ucrainei, deci zvonurile recente par sa nu aiba sustinere in realitate, cel putin informatiilor furnizate de anlisti americani.

Vladimir Putin ar urma sa vorbeasca despre starea Rusiei in momentul de fata, si nu ar urma sa se refere la nevoia de a mobiliza mai multi oameni pentru a-i trimite in razboi in Ucraina, Rusia avand multe probleme serioase pe partea de echipare a soldatilor actuali, deci nu ar vrea sa trimita altii pe front.

“Președintele rus Vladimir Putin este puțin probabil să anunțe măsuri pentru escaladarea în continuare a războiului din Ucraina, noi inițiative majore de mobilizare a Rusiei sau orice altă politică semnificativă în discursul său planificat către Adunarea Federală Rusă pentru 21 februarie.

Discursul prezidențial adresat Adunării Federale către Duma de Stat și Consiliul Federației Ruse este un discurs anual introdus în constituția rusă în februarie 1994, care este aproximativ echivalent cu discursul anual al președintelui SUA privind starea Uniunii.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat pe 15 februarie că canalele de televiziune federale ruse vor rezerva o oră pentru a transmite discursul lui Putin la Adunarea Federală pe 21 februarie.

Putin și-a amânat discursul anual la Adunarea Federală de mai multe ori în 2022, probabil în speranța că va folosi în cele din urmă acest discurs pentru a sărbători victoriile rusești în Ucraina, dar nu a reușit să facă acest lucru din cauza lipsei unor astfel de victorii și pe fondul criticilor sporite la adresa gestionării de către Kremlin a războiul.

Putin a rostit în ultimele luni discursuri neimpresionante pentru a marca aniversari și date simbolice și probabil și-a programat discursul amânat pentru a coincide cu prima aniversare a recunoașterii de către Rusia a Republicilor Populare Donețk și Lugansk (DNR/LNR).

Putin va reambala probabil măsurile rusești de integrare a teritoriilor ocupate în Federația Rusă ca o realizare nouă.”

This post was last modified on feb. 16, 2023, 7:25 PM 19:25

Disqus Comments Loading...