X

Beneficiul Kaufland Oferit SPECIAL pentru Clientii din TOATA Romania

Kaufland le vorbeste tuturor romanilor astazi despre un beneficiu special foarte important despre care ar trebui sa stie, compania care detine un foarte mare lant de hypermarket-uri in toata Romania oferindu-le clientilor in aplicatia proprie retete de gatit pe care oricine o foloseste le poate vedea acum.

Kaufland ofera aplicatia pentru iPhone si Android in ideea de a ii ajuta pe clientii din Romania sa se bucure de oferte personalizate pentru cumparaturi, puncte de fidelitate care aduc oferte speciale, dar si multe alte beneficii, insa cel privind retelele este unul special care nu e oferit de chiar toti competitorii sai.

Cei de la Kaufland Romania au implementat in aplicatia proprie inclusiv o varietate de alte beneficii speciale care sunt descrise pe website-ul companiei, si avand in vedere ca doar acolo le puteti vedea, trebuie sa intrati pentru a descoperi care sunt functionalitatile speciale disponibile in momentul de fata.

Kaufland Romania isi distribuie aplicatia in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, iar un Kaufland Card putem face in oricare dintre magazinele sale, si este foarte recomandat sa nu instalam aplicatia din magazine terte de aplicatii pentru a nu risca sa instalam vreo aplicatie plina de malware.

Știai că în aplicația Kaufland ai peste 2000 de rețete delicioase pe care le poți încerca ? Descarcă aplicația, fă-ți Kaufland Card Digital, deschide rețetele și spor la gătit! Salate sau deserturi, friptură sau sucuri naturale, găsești în această rubrică rețete pentru toți. Iar dacă ai nevoie de inspirație, poți încerca rețetele din meniurile pe care ți le propunem. Poftă bună!

This post was last modified on feb. 16, 2023, 11:52 PM 23:52

Disqus Comments Loading...