X

Mesaj al ENEL de MARE IMPORTANTA care Vizeaza Toti Clientii din Romania

ENEL transmite un mesaj de mare importanta care vizeaza toti clientii din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca aduce in imediata atentie a tuturor celor care beneficiaza de serviciile sale faptul ca in situatia in care considera ca aparatul de masurare al consumului este defect, pot cere verificarea sa.

ENEL explica mai jos procedura care trebuie sa fie urmata de catre un client care considera ca aparatul pentru masurarea consumului este defect, iar asta pentru ca oricine se poate confrunta cu o problema de acest gen, iar procedura in sine este una pe care oamenii trebuie sa o cunoasca, pentru a putea profita de ea.

Explicatiile pe care cei de la ENEL Romania le ofera mai jos sunt disponibile si in cadrul website-ului companiei de energie, iar asta pentru ca acolo gasim foarte multe detalii in legatura cu o varietate de probleme cu care se pot intalni clientii din toata tara, asa ca e bine sa stiti in prealabil ceea ce se poate intampla.

ENEL Romania incearca sa ii ajute pe clientii din Romania cu o varietate de informatii despre ceea ce se poate intampla in cazul in care exista probleme cu furnizarea serviciilor de energie, iar daca vreti sa fiti informati in legatura cu mai multe dintre procedurile derulate de companie, puteti afla ma multe pe website-ul sau.

Dacă se constată nefuncționarea grupului de măsurare, operatorul de rețea recalculează consumul de energie electrică, corespunzător duratei de timp în care grupul de măsurare nu a funcționat. Constatarea defectării echipamentului de măsurare se consemnează printr-un Proces Verbal semnat de operatorul de rețea și de consumator, dacă acesta este prezent la data verificării.

Durata de determinare nu poate depăși intervalul de timp de la ultima citire de regularizare, respectiv 6 luni pentru clienții casnici și clienții finali noncasnici mici și, respectiv, 3 luni pentru clienții finali noncasnici mari, conform prevederilor din Ordinul ANRE nr. 190 din 2020 pentru aprobarea Procedurii privind determinarea consumului de energie electrică în caz de înregistrare eronată.

This post was last modified on feb. 17, 2023, 6:05 PM 18:05

Disqus Comments Loading...