Clientilor E.ON li se Ofera o IMPORTANTA Informare Oficiala pentru Romania

Clientilor E.ON Ofera IMPORTANTA Informare Oficiala Romania

E.ON a luat o decizie extrem de importanta, compania care furnizeaza servicii de electricitate si gaze naturale pentru milioane de romani din intreaga tara, hotarand sa ii informeze in mod oficial pe toti cei care platesc lunar pentru ele in legatura cu felul in care se modifica preturile pentru serviciile de care beneficiaza.

E.ON ofera mai jos un raspuns pentru una dintre intrebarile cele mai importante pe care le au clientii din Romania, mai exact de ce nu scade pretul serviciilor de care beneficiaza ei, chiar daca pretul de tranzactionare pe bursele de energie scade, lucru valabil deasemenea si pentru combustibilul din benzinarii.

Mesajul de mai jos al celor de la E.ON Romania ofera informatii rezumate cu privire la motivele din cauza carora pretul platit de catre oameni in fiecare luna este diferit fata de cel al energiei pe platformele de tranzactionare, insa mai multe informatii puteti gasi pe website-ul companiei in momentul de fata.

E.ON Romania nu este singura companie care isi stabileste in acest mod preturile pe care le platim in fiecare luna pentru serviciile de care beneficiem, astfel ca e bine sa va uitati cu foarte mare atentie la informatiile de mai jos, dar si din website-ul companiei, iar asta pentru ca ele ne ajuta sa ne informam cu privire la masurile luate.

Atunci când auzim că prețurile la energie pe anumite piețe sau platforme de tranzacționare au scăzut, ne punem imediat întrebarea: când vor scădea și prețurile din facturile noastre ? Click pe articolul de mai jos și află răspunsul detaliat la această întrebare.

Prețul de pe burse se referă la cotația la care gazele naturale şi energia electrică sunt tranzacționate, acesta fiind doar una dintre componentele prețului final la consumator. Costul de achiziție se formează pe un mix de produse, contractate în diferite perioade de timp, pentru a asigura, în limita posibilităților oferite de lichiditatea pieței din România, predictibilitate asupra costurilor tuturor clienților din portofoliu.