GRATUIT la OMV pentru Romani, Anuntul privind Benzinariile din Toata Tara

GRATUIT OMV Romani Anuntul Benzinariile Toata Tara

OMV, lantul de benzinarii de la care milioane de romani din toata tara cumpara benzina, motorina, si nu numai, in fiecare an, anunta in mod oficial ceea ce le da gratuit oamenilor care vor sa profite de o noua campanie promotionala speciala pe care o deruleaza in momentul de fata compania austriaca.

OMV le spune romanilor ca le da 5 premii de cate 5.000 de puncte in cadrul aplicatiei OMV MyStation, iar pentru a le obtine nu trebuie sa facem chiar atat de multe, dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, transmis de catre companie pentru toti cei care sunt interesati sa profite de aceasta promotie speciala chiar acum.

In baza mesajului pe care OMV Romania l-a publicat, cu u ncomentariu lasat pe Facebook la postarea de mai jos, avem sansa de a castiga unul dintre premiile in valoare de 5.000 de puncte oferite, valoarea acestora fiind echivalenta cu cea a catorva sute de LEI in lumea reala, deci puteti cumpara  multe cu ele.

OMV Romania vorbeste mai jos despre tot ceea ce putem face pana in 26 februarie pentru a participa la aceasta promotie speciala derulata in momentul de fata in Romania, asa ca e bine sa stiti din timp cum va puteti inscrie, dar trebuie sa aveti si un card de fidelitate in aplicatie pentru a va bucura de tot acum.

Un fan #PitaStation adevărat știe câte puncte valorează un Maxi Șnițel Pita în OMV MyStation App. Iar fanii adevărați merită răsplătiți cu 5.000 de puncte în aplicație!​ Ce trebuie să faci ca să intri în tragerea la sorți pentru cele 5 premii a câte 5.000 de puncte? ​

Răspunde corect în comentarii până pe 26 februarie​. Etichetează persoana căreia îi faci cinste cu un sandwich Pita. Dă like paginii noastre