X

PROBLEMA ENEL foarte IMPORTANTA care Afecteaza Clientii din Romania

ENEL, una dintre principalele companii din Romania care furnizeaza servicii de energie electrica si gaze naturale pentru milioane de clienti din toata tara, iar catre cei care beneficiaza de serviciile sale transmite o atentionare extrem de importanta cu privire la o problema pe care inca nu a reusit sa o rezolve, din pacate.

ENEL vorbeste mai jos despre faptul ca inca are probleme in a-si modifica sistemele informatice pentru a emite in mod corect facturi cu noile reglementari in materie de plafonare pentru romani, astfel ca acestea sunt emise cu intarziere in aceasta perioada, asa cum ne-a spus si acum cateva saptamani.

Problema celor de la ENEL Romania este valabila chiar daca au trecut deja 2 luni din momentul in care noua legislatie privind plafonarea a fost promulgata de catre presedintele Romaniei, si a fost publicata in Monitorul Oficial, astfel ca situatia in sine este una care pune in dificultate foarte multe persoane in momentul de fata.

ENEL Romania nu spune cand anume va fi rezolvata aceasta problema cu care se confrunta in momentul de fata, iar asta pentru ca deocamdata nici nu stie cand se va rezolva situatia, asa ca daca asteptati sa primiti o factura cu plafonarea aplicata in mod corect, atunci din pacate e bine sa stiti ca veti mai avea de asteptat.

Pentru implementarea celor mai recente modificări legislative în sistemul nostru informatic facturile vor fi emise cu întârziere. Continuăm să lucrăm la actualizarea sistemelor noastre informatice pentru implementarea celor mai recente măsuri de plafonare a prețurilor la energie electrică și gaze naturale, astfel încât acestea să se regăsească corect și complet în facturi.

Găsești pe website toate informațiile despre măsurile de plafonare. Mulțumim că ești alături de noi!

This post was last modified on feb. 18, 2023, 7:50 PM 19:50

Disqus Comments Loading...