Apelul Rompetrol de ULTIMA ORA pentru Milioane de Romani din Tara

Apelul Rompetrol ULTIMA ORA Milioane Romani Tara

Rompetrol, unul dintre lanturile de benzinarii cu foarte multe locatii in intreaga tara in momentul de fata, le vorbeste romanilor despre un apel extrem de serios pe care il face pentru a strange fonduri in vederea ajutarii victimelor cutremurelor devastatoare din Turcia si Siria, ele afectand multa lume.

Rompetrol vorbeste mai jos despre parteneriatul pe care il are cu Crucea Rosie Romana, si despre sustinerea pe care a oferit-o pana in momentul de fata pentru a ajuta oamenii afectati, si aduce in atentia romanilor faptul ca pot dona catre organizatia umanitara pentru a sustine victimele afectate de cutremure.

Dupa cum prea bine stiti deja, Rompetrol este una dintre cele mai mari companii din Romania, astfel ca are de unde dona sume considerabile de bani pentru cauze umanitare, insa desigur ca oricine altcineva care vrea sa sustina deasemenea efortul international, poate dona catre Crucea Rosie Romana diverse sume de bani, si nu numai.

Rompetrol ajuta inclusiv Romanii cu diverse probleme care exista in tara noastra, compania avand programe speciale inclusiv pentru tara noastra, insa mai multe despre acestea veti putea descoperi pe website-ul sau, avand o sectiune speciala cu informatii despre ceea ce face pentru Romania in acest moment.

Suntem profund întristați de situația tragică care are loc în Turcia și Siria și rămânem solidari față de comunitățile afectate de cutremur. Prin parteneriatul cu Crucea Rosie Romana, Rompetrol contribuie la efortul comun pentru desfășurarea operațiunilor specializate de căutare și salvare, precum și acțiuni de ajutor umanitar.

În ultimii ani, am dezvoltat relații puternice și durabile cu partenerii noștri de afaceri din Turcia, prin intermediul filialei Rompetrol din Turcia și prin diverse proiecte de dezvoltare în România. Convingerile și valorile noastre ne ghidează practicile de afaceri și ne ajută să creăm legături de solidaritate cu oamenii aflați în nevoie, atât în România, cât și peste granițe.