Mesaj al ENGIE Oficial si Extrem de IMPORTANT pentru Toti Clientii din Romania

Mesaj ENGIE Oficial Extrem IMPORTANT Toti Clientii Romania

ENGIE, una dintre companiile careia milioane de romani ii platesc lunar pentru serviciile de gaze naturale si energie electrica in Romania, a publicat un mesaj oficial si extrem de important care vizeaza toti clientii din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca ei trebuie sa stie ceea ce li se spune acum.

ENGIE vorbeste despre contoarele de gaze naturale, si modul in care trebuie citite acestea in mod corect pentru a transmite informatii cat mai corecte in legatura cu tot ceea ce au consumat in fiecare luna, iar asta pentru a fi emisa si o factura care sa reprezinte in mod cat mai corect banii care trebie platiti.

Daca veti intra pe website-ul celor de la ENGIE Romania, veti vedea deasemenea faptul ca acolo exista inclusiv imagini cu unele dintre contoarele care sunt instalate de catre companie pentru a se monitoriza consumul inregistrat de catre oameni, asa ca stiti exact la ce sa va uitati pentru a citi datele corecte.

ENGIE Romania incearca sa ii ajute oricum poate pe clientii din Romania sa primeasca facturi cat mai corecte pentru consumul de energie electrica, sau gaze naturale, pe care il inregistreaza in fiecare luna, iar asta pentru ca transmiterea indexului de consum este extrem de importanta pentru emiterea de facturi corecte.

De pe contorul de gaze naturale se vor citi și transmite doar cifrele poziționate înaintea virgulei. Astfel, cifrele aflate in chenarul roșu nu vor fi transmise. În cazul unui contor electronic: pe ecran vor fi afișate mai multe valori. Se vor lua în considerare numai cele aferente ecranului notat cu codul 1.8.0 (colțul din stânga sus al ecranului), ce reprezintă consumul de energie activă.

În cazul unui contor mecanic: similar cu contorul de gaze naturale, se vor vor citi și transmite doar cifrele poziționate înaintea virgulei. Astfel, cifrele din chenarul roșu nu vor fi transmise.