Armata Romana Anunta Schimbari pentru Militarii din Romania

Armata Romana Anunta Schimbari Militarii Romania

Armata Romana a anuntat in mod oficial o serie de schimbari foarte importante pentru militarii din Romania, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea inclusiv din mesajul de mai jos, s-a hotarat modificarea felului in care se face admiterea in institutiile de invatamant postliceal din tara.

Armata Romana explica mai jos care sunt conditiile pentru a incepe o cariera militara in Romania in cursul anilor urmatori, iar modificarile sunt unele foarte bune, iar asta pentru ca mai multi tineri vor avea posibilitatea de a deveni mai simplu militari.

Începem săptămâna cu noutăți privind cariera militară:

Fără examen de admitere pentru instituțiile de învățământ postliceal militar – maiștri militari și subofițeri!

Media de admitere va fi calculată pe baza rezultatelor obținute la examenul de bacalaureat.

Ierarhizarea candidaților se realizează strict în ordinea descrescătoare a mediei de admitere și a opțiunilor acestora exprimate în cererea de înscriere.

Detaliile privind organizarea și desfășurarea admiterii în școlile de maiștri militari și subofițeri în anul de învățământ 2023-2024 pot fi accesate pe website.

️Pentru informații detaliate și consiliere te poți adresa personalului recrutor de la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare din județul/sectorul în care domiciliezi.