X

Clientii ING BANK AVERTIZATI Privind o Problema Serioasa care ii Vizeaza

ING Bank, una dintre bancile cele mai importante din Romania in momentul de fata, cu un numar mare de clienti la nivelul intregii tari, are foarte multi dintre ei vizati despre o avertizare de care ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca ea are in centru un nou atac cibernetic aflat in desfasurare.

ING Bank are imaginea folosita in cadrul unei noi campanii de tip phishing care este in desfasurare in Romania, ea avand menirea de a pacali oamenii sa-si cedeze datele personale dupa ce sunt speriati ca nu mai pot folosi serviciile pe care banca le ofera in momentul de fata pentru ei la nivelul intregii tari.

ING Bank si-a avertizat in repetate randuri clientii ca daca ajung sa primeasca mesaje precum cel din imaginea de mai jos, ar trebui sa le ignore, iar asta pentru ca ele sunt gandite special pentru a-i speria si pacali sa-si cedeze datele personale, care mai apoi pot fi folosite pentru a li se fura banii din conturi.

Din pacate, exista multi romani care ajung sa cada in “plasa” intinsa de catre cei care se afla in spatele acestor tipuri de atacuri cibernetice, iar asta pentru ca foarte multi romani nu stiu cum sa identifice in mod corect o amenintare de acest gen, asa ca ajung sa devina victimele atacatorilor, din spatele lor.

ING Bank are pe website-ul sau o varietate de informatii cu privire la atacurile cibernetice, si modalitatile prin care ne putem proteja impotriva lor, asa ca daca sunteti interesati de acest lucru, ar trebui sa cititi cu foarte mare atentie tot ceea ce ni se spune in momentul de fata, pentru a ne proteja cat mai bine.

This post was last modified on feb. 20, 2023, 11:32 AM 11:32

Disqus Comments Loading...