X

Franta Trimite Noi Vehicule Blindate in Ucraina, Nu Exclude Antrenarea de Piloti

Franta trimite noi vehicule blindate in Ucraina pentru a ajuta tara aflata in plin razboi, ele urmand a fi aruncate in lupta impotriva Rusiei, si aceasta nu este nici macar prima oara cand un asemenea tip de ajutor militar este expediat de catre guvernul de la Paris pentru a sustine tara care este atacata de catre rusi.

Franta nu exclude nici posibilitatea de a antrena piloti pentru avioanele de lupta pe care le are in momentul de fata, chiar daca deocamdata nu este clar daca acestea vor fi oferite ucrainienilor pentru a se apara in fata rusilor, dar avand in vedere ca si tancuri au fost trimise intr-un final, probabil vor fi trimise inclusiv avioane.

“Franța nu exclude pregătirea piloților ucraineni pentru a pilota avioane de luptă. Ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu, a declarat pe 19 februarie că nu a fost exclusă pregătirea piloților ucraineni pe avioanele de luptă occidentale în Franța.

Vehicule blindate franceze vor sosi în Ucraina săptămâna viitoare. Distrugătoarele de tancuri franceze cu roți AMX-10RC urmează să sosească în Ucraina la sfârșitul săptămânii viitoare, a declarat ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu, într-un interviu publicat pe 18 februarie.”

This post was last modified on feb. 19, 2023, 11:08 PM 23:08

Disqus Comments Loading...