X

Notificarea ENEL de ULTIMA ORA foarte IMPORTANTA Anuntata Clientilor Romani

ENEL, grup international care furnizeaza servicii de electricitate si gaze naturale pentru milioane de romani, a publicat o notificare de ultima ora care este adusa in atentia romanilor din intreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca prin ea se explica modalitatile prin care putem economisi apa si energie.

ENEL vorbeste mai jos despre cum putem economisi apa atunci cand facem un dus, la fel cum putem economisi si energie electrica, sau gaze naturale, daca folosim o centrala termica de apartament, iar asta pentru ca reducerea cantitatii de apa folosita se resimte in facturile pe care le platim in fiecare luna.

Puteti vedea mai jos cateva dintre explicatiile celor de la ENEL Romania in acest moment pentru a ne ajuta sa reducem consumul de energie, si sa avem facturi mai mici in fiecare luna, insa desigur ca totul depinde si de alegerile pe care le fac oricare dintre clientii care se uita cu atentie la mesajele transmise de companie.

ENEL Romania are pe website-ul sau foarte multe informatii cu privire la modalitatile prin care putem sa economisim energie, insa doar daca urmarim cu foarte mare atentie totul, ne putem da seama si daca merita, sau nu, sa urmam aceste sfaturi, pentru ca unele ar putea sa nu aiba un impact atat de mare.

Știi că pentru fiecare minut pe care îl petreci în duș consumi între 7 și 25 de litri de apă ? Eficientizarea consumului de apă și energie din baie contribuie, în egală măsură, la crearea unui comportament smart pe energie. Ce trebuie să știi este că economisirea lor nu înseamnă diminuarea confortului atunci când faci duș sau când te răsfeți cu ritualul de îngrijire sau de beauty.

După o zi solicitantă și stresantă, una dintre cele mai eficiente, dar și la îndemână metode de relaxare este o cadă plină cu apă, spumă, uleiuri aromatice, sau un duș fierbinte de minimum 20 de minute. Aceste obiceiuri înseamnă, însă, un consum destul de mare de energie electrică și apă.

This post was last modified on feb. 20, 2023, 5:27 PM 17:27

Disqus Comments Loading...