X

Survivor face Anunturile IMPORTANTE cu un VIDEO Care Anunta Surprizele

Survivor, cel mai popular reality show al momentului in Romania, este in centrul atentiei dupa ce a facut noi anunturi importante impreuna cu un video in care ne sunt dezvaluite surprizele care au fost pregatite pentru episodul care va fi difuzat in aceasta seara, si vorbim despre noutati extrem de interesante.

Survivor s-a gandit sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a vedea lupte si mai intense intre concurentii care vor sa castige premiul in valoare de 50.000 de euro, iar asta pentru ca doua jocuri consecutive de imunitate vor avea loc in episodul din aceasta seara, iar asta inseamna foarte multa actiune.

Dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai jos, cei de la Survivor Romania au pregatit o serie de surprize extrem de interesante pentru episodul din aceasta seara, insa desigur ca totul este doar o parte din ceea ce urmeaza sa ne fie dezvaluit in cursul acestei saptamani de catre trustul media PRO TV.

Survivor Romania urmeaza sa aiba episoade difuzate in cursul zilelor de luni, marti, miercuri, de la ora 20:30, astfel ca le vom putea vedea fie direct la televizor, fie prin intermediul platformei VOYO, cea prin care sunt difuzate in avans episoadele de luni, asa cum cei de la PRO TV se lauda de ceva vreme incoace.

Discuții aprinse și un joc puternic, luni, la Survivor România: „Două jocuri consecutive de Imunitate… cea mai mare realizare”. Reîncepem săptămâna de Survivor în forță. Astăzi, mâine și miercuri, de la 20:30 la PRO TV și cu o zi înainte pe VOYO.

This post was last modified on feb. 20, 2023, 6:54 PM 18:54

Disqus Comments Loading...