X

China se Apropie de Rusia, Vizita Presedintelui Chinez Asteptata la Moscova

China se apropie de Rusia la 1 an de la debutul razboiului din Ucraina, iar asta pentru ca presedintele chinz, Xi Jinping, ar urma sa faca o vizita in Rusia in perioada imediat urmatoare, si asta ar putea indica faptul ca ar putea oferi inclusiv ajutor militar tarii care a invadat Ucraina, sau cel putin asta sugereaza analistii militari.

China spune ca vrea sa convinga Rusia sa incheie pacea cu Ucraina dupa 1 an de zile in care lumea a trecut prin noi schimbari majore din cauza razboiului pornit de catre rusi, insa ramane de vazut in ce masura va reusi sa faca acest lucru, daca asta isi doreste intr-adevar, si nu vrea doar sa creasca ajutorul militar.

“Xi Jinping din China plănuiește o vizită în Rusia. Liderul chinez Xi Jinping plănuiește să viziteze Moscova pentru o întâlnire cu dictatorul rus Vladimir Putin în următoarele luni, a informat Wall Street Journal pe 21 februarie, citând persoane familiare cu chestiunea.

Întâlnirea lui Xi cu Putin va face parte dintr-un impuls pentru negocieri multilaterale de pace, deoarece Beijingul susține că dorește să joace un rol mai activ în încheierea războiului împotriva Ucrainei, au spus sursele WSJ.”

This post was last modified on feb. 21, 2023, 9:51 PM 21:51

Disqus Comments Loading...