X

Informarea BRD Romania cu o ATENTIONARE Serioasa pentru Clientii Romani

BRD Romania a publicat o informare cu o atentionare foarte serioasa pentru clientii romani din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie a oamenilor o foarte serioasa situatie care poate deveni extrem de ingrijoratoare extrem de rapid, ea avand in centru fraudele online derulate prin atacuri cibernetice.

BRD Romania vrea sa ii ajute pe clientii din Romania sa inteleaga mai bine cat de periculoase sunt fraudele online in momentul de fata, iar asta pentru ca in unele cazuri e posibil sa avem banii furati de catre cei care stau in spatele acestui tip de atacuri si de fraude, iar recuperarea lor nu e chiar atat de usoara.

Pentru a oferi explicatii cat mai simple pentru clientii din Romania, cei de la BRD au decis sa sustina un podcast prin care li se explica romanilor cum se deruleaza atacurile cibernetice care au la baza fraude online, iar asta pentru ca in ultimii ani numarul acestora a crescut semnificativ, si multi romani au fost afectati.

BRD are pe website-ul sau de ceva vreme informatii cu privire la fraudele care provoaca atat de multa probleme, explicand cum ne putem proteja pentru a nu deveni victimele celor care vor sa ne faca rau, insa desigur ca romanii sunt cei care trebuie sa fie foarte vigilenti pentru a nu ajunge sa cada in plasa celor care vor sa le faca rau.

Frauda online face victime indiferent de statutul social sau de nivelul educației, și tocmai de aceea prevenția este importantă. Podcastul ”Drumul banilor” merge mai departe în această săptămână cu un nou episod, tot pe tema fraudelor : ”Ce face banca atunci când ești fraudat ?”

De această dată, invitații Irinei și ai lui Tudor sunt colegii noștri Laura Popescu și Bogdan Neguț, specialiști cu mulți ani de experiență în zona de antifraudă. Sunt 30 de minute extrem de interesante, de-a lungul cărora Laura și Bogdan decriptează metodele și scenariile folosite de fraudatori.

This post was last modified on feb. 21, 2023, 6:12 PM 18:12

Disqus Comments Loading...