Instiintarea Kaufland si ce Ofera GRATUIT in ULTIMELE ZILE pentru Romani

Instiintarea Kaufland Ofera GRATUIT ULTIMELE ZILE Romani

Kaufland, unul dintre cele mai mari si mai importante lanturi de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, ii instiinteaza in mod oficial pe romanii din toata tara in legatura cu ceea ce mai primesc gratuit doar pentru ultimele zile, si e bine sa profitati cat mai puteti de surprizele grozave care sunt oferite.

Kaufland a lansat la inceputul anului 2023 o campanie speciala numita “Retete de economisire, prin care a decis sa ofere 6.000 de premii in valoare de 800 de LEI fiecare pentru romanii care sunt dornici sa profite de tot, respectand cerintele de mai jos, dar si cele care sunt inscrise pe website-ul companiei.

Acestea sunt ultimele zile in care Kaufland Romania mai are deschisa aceasta campanie speciala, iar asta deoarece ea se incheie in data de 28 februarie, astfel ca mai aveti doar o saptamana pentru a participa la ultima etapa de promotii care se desfasoara in momentul de fata, si e bine sa nu ratati ocazia.

Kaufland Romania vorbeste in mod oficial pe website-ul sau despre ceea ce trebuie sa faca oricine este dornic sa profite de aceasta campanie speciala, atat timp cat ea inca este disponibila, si totul pentru ca dupa ce se va termina, nu se stie cand va mai fi initiata alta pentru clientii din toata Romania.

Descoperă paginile cu produse din revista săptămânală Kaufland, atât cele roșii, cât și cele albastre, semnalizate cu ”Rețetele de economisire” Cumpără minimum 3 produse din paginile roșii semnalizate cu ”Rețetele de economisire” sau/și minimum 3 produse din paginile albastre semnalizate cu ”Rețetele de economisire” și te bucuri de 10% extra discount la cele 3 produse.

Dacă cumperi mai mult de 3 produse din paginile amintite, reducerea se va aplica la cele mai scumpe 3 produse. Dacă cumperi multiplu de 3 din aceste pagini, extra discount-ul de 10% se va aplica la fiecare 3 produse. După achiziția acestor produse, înscrie bonul fiscal pe care apar acestea pe website. și poți câștiga, în fiecare săptămână unul dintre cele peste 6000 de premii, în valoare 800 lei fiecare.

Instiintarea Kaufland Ofera GRATUIT ULTIMELE ZILE Romani sanse