X

Austria Lauda SUA si ATACA iar Comisia Europeana dupa Blocarea Aderarii Romaniei la Schengen

Austria lauda din plin SUA si ataca din nou Comisia Europeana, iar asta deoarece prin ministrul de internet Gerhard Karner a decis sa faca un anunt de ultima ora princ are aduce in atentia lumii intergi importanta decizie a SUA de a modifica sistemul de azil pentru a ingreuna acordarea sa catre straini, adica exact ce vrea guvernul de la Viena.

Austria spune ca SUA a luat in sfarsit o decizie care duce la eliminarea abuzului privind acordarea de azil, iar dupa blocarea aderarii Romaniei la Schengen, cancelarul Karl Nehammer si ministrul Gerhard Karner au facut lobby urias in Europa, punand presiune pe multe tari din Uniunea Europeana pentru a adera la ideile Vienei.

Austria se leaga de decizia din SUA pentru a incerca sa impuna si in Uniunea Europeana o schimbare majora a sistemului de azil, inclusiv cu aceleasi idei, de a nu permite depunerea cererilor decat din afara UE, sau cel putin doar din tara de prima intrare, unde ar si trebui procesate, cerand si descurajarea oamenilor sa vina in UE.

“SUA urmăresc acum și modelul unei politici de refuz. Asta arată că suntem pe drumul cel bun. Comisia UE trebuie să ia măsuri cât mai curând posibil. A calca pe frâna azilului înseamnă a preveni abuzul de azil. O cerere de azil ar trebui să fie posibilă în viitor numai din afara SUA.

Migranții ar trebui acum să solicite azil în SUA fie într-una dintre țările de tranzit, fie printr-o aplicație de internet și să solicite o programare la un ofițer de imigrare. Dacă nu fac acest lucru și pur și simplu vin în SUA, ar trebui să-și piardă automat dreptul la azil.”

This post was last modified on feb. 22, 2023, 6:53 PM 18:53

Disqus Comments Loading...