X

Informatia ENEL cu un IMPORTANT Anunt Oficial pentru Clientii Romani

ENEL, una dintre cele mai mari companii care furnizeaza energie electrica si gaze naturale clientilor din toata Romania, a publicat un anunt oficial cu o informatie oficiala extrem de importanta pentru clientii care vor sa beneficieze de pret plafonat pentru serviciile de electricitate si gaze care le sunt livrate lunar.

ENEL explica mai jos faptul ca inclusiv chiriasii pot benficia de plafonarea preturilor pentru energie electrica si gaze naturale in locatiile de consum, iar asta pentru ca daca se incadreaza in randul celor care pot beneficia de un asemenea pret redus, acest lucru va fi posibil pentru ei in baza legislatiei actuale.

Legislatia care a fost adoptata la finalul anului trecut de catre autoritatile din Romania le permit clientilor romani, fie ca sunt ai ENEL Romania, sau ai altor companii, sa beneficieze de preturi plafonate chiar daca locuiesc cu chirie, atat timp cat se incadreaza in categoriile speciale, si depun documentele necesare.

ENEL Romania explica mai jos, sumar, o parte dintre cerintele care au la baza posibilitatea de a oferi pret plafonat pentru energia care este livrata, insa pe website-ul propriu compania ofera si mai multe informatii detaliate despre care ar trebui sa stie oricare dintre romanii care vor sa beneficieze acum de plafonare.

Pot beneficia de preț plafonat dacă la adresa locului meu de consum există persoane care utilizează dispozitive, aparate, echipamente medicale alimentate de la reteaua electrică, dar locuiesc cu chirie ? Da.

În calitate de chiriaș, dacă te încadrezi în categoria clienților casnici la al căror loc de consum locuiesc persoane care utilizează dispozitive, aparate sau echipamente medicale alimentate de la rețeaua electrică beneficiezi de preț final facturat plafonat dacă depui către furnizorul tău: Cererea privind aplicarea prețului plafonat, Copia contractului de închiriere, Confirmare din partea medicului specialist.

This post was last modified on feb. 22, 2023, 10:56 AM 10:56

Disqus Comments Loading...