X

Rusia Sufera Pierderi Uriase, spune Volodimir Zelenski, dar Atacurile Continua

Volodimir Zelenski anunta ca Rusia sufera pierderi uriase in Donetk si Lugansk in momentul de fata, dar cu toate acestea atacurile rusilor continua fara oprire in aceste zone, ceva ce vedem ca se tot intampla de catev aluni de zile, insa situatia este foarte departe de a se schimba in bine.

Volodimir Zelenski spune totusi ca armata ucraineana continua sa controleze Bakhmut, orasul pe care rusii se chinuie sa-l cucereasca de luni de zile, situatia generala de pe front fiind totusi una extrem de grava pentru Ucraina, asa cum vedem de cateva luni bune incoace.

“Întâlnirea de astăzi este extinsă și detaliată, incluzând rapoarte din primele linii de la comandanții noștri din cele mai fierbinți zone.

Comandantul șef Zalujni a raportat despre situația generală de pe front și despre atacurile cu rachete inamice asupra pozițiilor noastre. Emoții speciale sunt trezite de rapoartele despre regiunile Donețk și Lugansk. Facem totul pentru a limita atacurile inamice acolo – atacuri intense constante, pe care Rusia nu le oprește, chiar dacă acolo suferă pierderi uriașe.

Generalul Syrsky a raportat despre zonele Bakhmut și Lyman. Bătălii aprige. Facem totul pentru a ne susține băieții.

Generalul Tarnavskyi a relatat despre luptele din Avdiivskyi și din alte zone. Ocupanții folosesc întreaga gamă de arme de acolo împotriva băieților noștri, inclusiv chiar și grenade lacrimogene. Dar este foarte important, în ciuda tuturor presiunilor asupra forțelor noastre, ca linia frontului să nu fi suferit nicio schimbare.

Pentru aceasta, le mulțumesc tuturor luptătorilor noștri, tuturor soldaților și sergenților, ofițerilor și generalilor care apără liniile de front respective.

Alți comandanți și lideri ai forțelor noastre de apărare și securitate au dat și ei rapoarte la Stavka. Naev, „Pivnich” și OSUV „Odesa”, Moskalyov – le-au ascultat rapoartele. Situația nu s-a schimbat semnificativ.

Informații – șeful GUR MO Budanov – despre esența reală a flirturilor rusești cu retorică despre armele strategice. Acordăm o atenție deosebită fiecărui detaliu al Planului nostru de Apărare și ambițiilor inamicului.

Slavă soldaților noștri! Veșnică amintire tuturor celor cărora le-au luat viața Rusia și acest război! Glorie Ucrainei!”

This post was last modified on feb. 21, 2023, 11:14 PM 23:14

Disqus Comments Loading...