X

Vouchere LIDL Romania date GRATUIT Clientilor, ce Valoare au in Magazine

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri care are foarte multe magazine deschise in toata tara, si care inca inregistreaza un numar mare de clienti in fiecare luna, ii anunta pe romani ca le da gratuit vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare daca aleg sa cumpere produsele frantuzesti puse la vanzare.

LIDL Romania are saptamana aceasta in locatiile din toata tara disponibile binecunoscutele produse in stil frantuzesc de la Duc de Coeur, iar cu aceasta ocazie s-a gandit sa le dea romanilor posibilitatea de a castiga o varietate de premii, cu accent pe cele 10 vouchere in valoare de 200 de LEI, care ne sunt puse la dispozitie.

Conform celor de la LIDL, pentru a ne inscrie, trebuie sa cumparam produse de minim 70 de LEI din magazinele din tara, inclusiv unul Duc de Coeur, apoi sa inscriem bonul de cumparaturi pe website-ul sau, si desigur sa il pastram, pentru ca daca vom fi alesi castigatori, va trebui sa il prezentam la ridicarea premiului.

LIDL nu da gratuit doar vouchere in valoare de 200 de LEI, ci si 5 storcatoare de fructe si legume de la Heinner, plus un frigider Fram, asa ca merita cu siguranta sa va uitati cu atentie la aceasta campanie speciala, si sa profitati de ea, pentru ca se desfasoara doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania.

Cum îți plac croissantele – cu umplutură dulce sau mai pe sărat? Le poți încerca în diferite variante, în săptămâna în stil francez. Iar dacă le iei pe un bon de minimum 70 lei pe care-l înscrii pe site, ai și o șansă la premiile săptămânii!

Specialitățile Duc de Coeur aduc în bucătăria ta și bon vivre-ul în stil francez, și premii! Bucură-te de deliciile tale preferate și înscrie în concurs orice bon de minimum 70 lei, pe care apare cel puțin un produs Duc de Coeur, ca să câștigi!

This post was last modified on feb. 22, 2023, 12:39 AM 00:39

Disqus Comments Loading...