X

ATENTIONARE a BANCA Transilvania Emisa pentru Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari din Romania si din Europa de Est, a emis o atentionare oficiala foarte importanta de care sunt vizati toti clientii din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca in imediata lor atentie sunt aduse o serie de masuri pe care ei le pot lua pentru a fi in siguranta.

BANCA Transilvania le vorbeste, in primul rand, mai jos clientilor despre faptul ca aplicatia BT Pay pe care banca o ofera ar trebui sa fie descarcata exclusiv prin intermediul App Store, sau Google Play Store, astfel incat sa fim 100% siguri ca descarcam o versiune oficiala a aplicatiei, care nu are malware inclus.

Mai mult decat atat, dupa ce ne-am activat contul in aplicatia celor de la BANCA Transilvania, trebuie sa ne asiguram de faptul ca nu dezvaluim cuiva metodele prin care ne deblocam telefonul, astfel incat sa nu le oferim unor persoane terte posibilitatea de a accesa banii pe care ii avem in contul asociat aplicatiei.

BANCA Transilvania ne cere sa activam sistemele biometrice de autorizare in aplicatie, pentru un nivel crescut de securitate, iar in situatia in care ne-a fost furat telefonul, se recomanda blocarea cardurilor emise de catre banca, atat a celor fizice, cat si a celor digitale, acest lucru putand fi facut si telefonand la banca.

Descarcă BT Pay doar din magazinele oficiale App Store și Google Play Store și foloseste pe telefonul tău doar versiunile oficiale; Setează o măsură de securitate: parolă, PIN, model, amprentă, recunoaștere facială etc.

Nu comunica nimănui metoda de deblocare a telefonului tău. Ea permite acces la banii tăi și la autorizarea tranzacțiilor. Folosește o metodă de deblocare puternică și activează amprenta/recunoașterea facială. Ai grijă de smartphone. Dacă îl pierzi, sună-ne ca să blocăm cardurile – atât cardurile fizice, cât și cele digitale.

This post was last modified on feb. 23, 2023, 9:13 AM 09:13

Disqus Comments Loading...