Austria Anunta Oficial Planul IMPORTANT pentru UE dupa Interzicerea Intrarii Romaniei in Schengen

Austria Anunta Oficial Planul IMPORTANT UE Interzicerea Intrarii Romaniei Schengen

Austria anunta in mod oficial ce plan are in momentul de fata pentru UE in cadrul unei noi conferinte pentru migratie care incepe astazi, si la care ministrul de interne al tarii, Gerhard Karner, participa la Atena, scopul ei fiind de a aduce noi solutii cu privire la modalitatile in care frontierele UE pot fi protejate mai bine.

Austria vrea sa-si faca noi aliante cu tarile din UE pentru a forta Comisia Europeana sa reformeze sistemul de azil, si sa intareasca protectia granitelor externe ale Uniunii Europene, fie ca este vorba despre construirea de garduri, fie ca este vorba despre imbunatatirea sistemelor de monitorizare a tuturor zonelor de frontiera.

Austria isi continua planul de a convinge orice tari din Uniunea Europeana sa o ajute sa forteze mana celor de la Bruxelles sa faca ceea ce doreste in materie de reducere a migratiei ilegale in Europa, iar din pacate intrarea Romaniei in Schengen pare sa fie tot mai departe, avand in vedere actiunile constante ale guvernului de la Viena.

“Ministrul de Interne Gerhard Karner călătorește astăzi la Atena, unde participă la a doua Conferință europeană pentru protecția frontierelor. La fel ca la prima astfel de întâlnire din 2022 de la Vilnius, Lituania, Austria este co-organizator alături de Grecia, Lituania și Polonia, a spus Ministerul de Interne.

Conferința va trata rezultatele summitului șefilor de stat și de guvern, la care UE a convenit să înăsprească politicile de azil și migrație. Karner dorește, de asemenea, să folosească conferința, la care urmează să participe comisarul UE de interne Ylva Johansson, „pentru a forma alianțe suplimentare, cu scopul de a deveni mai solid în protecția frontierelor externe”, se spune în avans.”