X

Volodimir Zelenski Prezinta Situatia Dificila de pe Front, Discutiile cu ONU

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre situatia foarte dificila de pe frontul din Ucraina, acolo unde Rusia isi continua neincetat atacurile pentru a cuceri si mai multe pozitii ale armatei ucrainiene, insa constant se loveste de o rezistenta extrem de puternica.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea mai jos si despre discutiile pe care le-a avut cu reprezentantii ONU in legatura cu ajungerea la un acord de pace care sa incheie razboiul din Ucraina, chiar daca este extrem de dificila obtinerea rapida a unei asemenea solutii.

“Ca întotdeauna, în timpul zilei am primit rapoarte de la militarii noștri, liderii sectorului de apărare și securitate. În special, astăzi ministrul Afacerilor Interne Ihor Klymenko a raportat despre formarea de noi brigăzi „Garzi ofensive”. Rezultatele sunt bune.

A avut loc mai multe întâlniri pregătitoare în contextul măsurilor ulterioare de sancționare a statului nostru. Nu vom cruța presiunea asupra inamicului – atât extern, cât și intern. Vă voi anunța detaliile.

Astăzi aș dori să sărbătoresc soldații regimentului 15 al Gărzii Naționale, care apără regiunea Luhansk și nu numai că ne protejează pozițiile, ci și distrug inamicul în așa fel încât să limiteze cu adevărat capacitățile ofensive ale ocupantului într-un direcție specifică. Mulțumesc baieti!

Luptătorii Brigăzii 79 Separate de Asalt Aeropurtat sunt deosebit de eficienți în districtul Maryinka din regiunea Donețk și rețin atacurile inamice în fiecare zi și în fiecare noapte. Aproape jumătate din toate atacurile în această direcție au loc în acea zonă. Soldații noștri rămân fermi. Mulțumesc!

În ultima zi, există rezultatul regimentului 5 separat de asalt și al brigăzii 80 separată de asalt amfibiu, care distrug cu curaj inamicul la sud de Bakhmut. Mulțumesc, războinici!

Mă bucur să țin prima conversație din istoria relațiilor bilaterale cu președintele Ugandei, Yoweri Kaguta Museveni. El a vorbit despre inițiativele de pace ucrainene la ONU. Ei au vorbit și despre potențialul de dezvoltare a relațiilor bilaterale.”

This post was last modified on feb. 22, 2023, 11:01 PM 23:01

Disqus Comments Loading...