2 SCHIMBARI ale LIDL Romania Anuntate Oficial Clientilor si Magazinelor

2 SCHIMBARI LIDL Romania Anuntate Oficial Clientilor Magazinelor

LIDL Romania, unul dintre principalele lanturi de supermarket-uri care activeaza in Romania in momentul de fata, si care primeste milioane de clienti in fiecare an, a anuntat 2 schimbari foarte importante care vor fi disponibile in toate magazinele sale din tara incepand cu ziua de luni a saptamanii viitoare.

LIDL Romania vorbeste despre noi produse in stil iberic pe care le vom putea cumpara incepand cu ziua de luni, si daca va era dor de Sol y Mar, atunci veti avea posibilitatea de a cumpara foarte multe produse care pentru o perioada buna de timp au lipsit de pe rafturile magazinelor, dar acum sunt disponibile iar.

Separat de aceste produse, cei de la LIDL vor avea in toate magazinele inclusiv produse speciale pentru 1 martie, astfel ca daca vreti sa faceti o surpriza foarte buna cuiva de Martisor, atunci veti avea ocazia de a cumpara din magazinele lantului exact acele produse de care sunteti cu adevarat interesati acum.

LIDL are toate aceste promotii gandite special pentru a le oferi romanilor sansa de a cumpara ceea ce isi doresc cu adevarat din oricare dintre locatiile sale, astfel ca merita sa analizati cu foarte mare atentie ofertele speciale care sunt disponibile pentru a nu regreta ca nu ati cumparat ceva disponibil ieftin.

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 27.02-05.03.2023. Ți-am pregătit: delicii în stil iberic, cadouri de Mărțișor, accesorii pentru grădină … și multe alte surprize pentru întreaga familie!