X

Anuntul Orange foarte IMPORTANT in Atentia a MILIOANE de Clienti

Orange, a publicat un anunt foarte important care trebuie sa fie in atentia a milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca pune in vedere romanilor ceva despre care trebuie sa stie chiar acum, mai exact faptul ca operatorul se lauda cu cele mai rapide retele de internet fix si internet mobil din Romania.

Orange vorbeste mai jos despre un raport foarte important pe care cei de la ANCOM l-au publicat, iar in cadrul lor anunta ca vitezele de internet fix si mobil din Romania au crescut substantial in cursul anului 2022, totul pe fondul unei adoptari mai mari si a internetului in diverse zone din toata tara.

Cei de la Orange Romania fac in mod constant investitii in retelele proprii, iar in cazul retelei de internet fix vorbim despre viteze medii de 815 Mbps pentru download in S2 2022, si de 738 Mbps pentru upload in aceasta perioada, ele fiind unele extrem de bune pentru clientii din toata Romania in acest moment.

Orange Romania a avut parte si de imbunatatiri pentru partea de internet mobil, conform informatiilor care au fost publicate de catre cei de la ANCOM, iar mai multe detalii exista in raportul celor de la ANCOM pentru cei care sunt interesati sa afle detalii suplimentare in legatura cu evolutia internetlui in Romania.

Suntem în continuare cea mai rapidă rețea fixă și mobilă. Ne bucurăm că investițiile constante pe care le-am făcut în infrastructura de rețea se văd în rezultatele din 2022, recent analizate de Netograf.

This post was last modified on feb. 24, 2023, 6:33 PM 18:33

Disqus Comments Loading...