GRATUIT de la Telekom, Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

GRATUIT Telekom Anuntul ULTIMA ORA MILIOANE Clienti

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania cu milioane de clienti in toata tara, a anuntat in mod oficial ceea ce da gratuit clientilor incepand de acum, daca ei aleg sa isi reincarce o cartela prepay cu minim 5 euro credit, si vorbim despre premii extrem de interesante care sunt oferite.

Telekom le spune romanilor ca daca reincarca saptamanal cartela prepay cu o valoare de minim 5 euro, atunci intra in mod automat in campania pentru a castiga un telefon Samsung GALAXY S23, cate unul fiind oferit pentru o perioada de 6 saptamani, asa ca aveti destule sanse de castig, pana la urma.

Campania se desfasoara petnru o perioada foarte limitata de timp in Romania, astfel ca aveti la dispozitie doar cele 6 saptamani pentru a va hotara daca participati, sau nu, in vederea castigarii unuia dintre telefoanele Samsung GALAXY S23 pe care Telekom Romania le ofera pentru oricare dintre clienti.

Telekom Romania explica si pe website-ul sau mecanismul acestei campanii importante, prin prisma telefoanelor care sunt oferite, asa ca merita sa ne uitam cu foarte mare atentie la ceea ce este gandit pentru a fi disponibil pentru noi, mai ales ca alti operatori nu ofera premii de acest gen in momentul de fata.

Ți-ar plăcea un smartphone de ultimă generație? La Telekom, punem la bătaie un Samsung Galaxy S23 pe săptămână. Reîncarcă cu doar 5 euro și ia-ne premiul! REÎNCARCĂ-ȚI CARTELA CU MINIMUM 5€ CREDIT ȘI POȚI CÂȘTIGA NOUL SAMSUNG GALAXY S23!

La reîncărcare ești înscris automat la tragerea la sorți săptămânală pentru unul din cele 6 x Samsung Galaxy S23. Campania se desfășoară timp de 6 săptămâni, în perioada 20.02.2023 – 02.04.2023. Pentru mai multe șanse de câștig, reîncarcă cu minimum 5€ credit săptămânal.