X

GRATUIT de la Telekom, Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania cu milioane de clienti in toata tara, a anuntat in mod oficial ceea ce da gratuit clientilor incepand de acum, daca ei aleg sa isi reincarce o cartela prepay cu minim 5 euro credit, si vorbim despre premii extrem de interesante care sunt oferite.

Telekom le spune romanilor ca daca reincarca saptamanal cartela prepay cu o valoare de minim 5 euro, atunci intra in mod automat in campania pentru a castiga un telefon Samsung GALAXY S23, cate unul fiind oferit pentru o perioada de 6 saptamani, asa ca aveti destule sanse de castig, pana la urma.

Campania se desfasoara petnru o perioada foarte limitata de timp in Romania, astfel ca aveti la dispozitie doar cele 6 saptamani pentru a va hotara daca participati, sau nu, in vederea castigarii unuia dintre telefoanele Samsung GALAXY S23 pe care Telekom Romania le ofera pentru oricare dintre clienti.

Telekom Romania explica si pe website-ul sau mecanismul acestei campanii importante, prin prisma telefoanelor care sunt oferite, asa ca merita sa ne uitam cu foarte mare atentie la ceea ce este gandit pentru a fi disponibil pentru noi, mai ales ca alti operatori nu ofera premii de acest gen in momentul de fata.

Ți-ar plăcea un smartphone de ultimă generație? La Telekom, punem la bătaie un Samsung Galaxy S23 pe săptămână. Reîncarcă cu doar 5 euro și ia-ne premiul! REÎNCARCĂ-ȚI CARTELA CU MINIMUM 5€ CREDIT ȘI POȚI CÂȘTIGA NOUL SAMSUNG GALAXY S23!

La reîncărcare ești înscris automat la tragerea la sorți săptămânală pentru unul din cele 6 x Samsung Galaxy S23. Campania se desfășoară timp de 6 săptămâni, în perioada 20.02.2023 – 02.04.2023. Pentru mai multe șanse de câștig, reîncarcă cu minimum 5€ credit săptămânal.

This post was last modified on feb. 23, 2023, 11:24 PM 23:24

Disqus Comments Loading...