X

Notificarea BCR Romania cu Masura IMPORTANTA cu Schimbari pentru Clienti

BCR Romania, una dintre bancile cele mai importante din Romania in momentul de fata, le vorbeste romanilor din intreaga tara despre faptul ca a facut o serie de schimbari noi despre care oamenii trebuie sa stie, iar asta pentru ca aplicatia George a fost actualizata din nou de catre banca ieri.

BCR Romania vorbeste mai jos despre faptul ca George este in continua evolutie in aceasta perioada, iar asta ne-a adus o noua aplicatie in care au fost imbunatatite procesele in baza carora functioneaza aplicatia, astfel incat experienta de utilizare sa fie una si mai buna in comparatie cu ceea ce am avut pana acum.

Pentru clientii BCR care beneficiaza de un curs de schimb preferential, de acum incolo exista pe ecranul de deschidere afisat un mesaj referitor la valoarea cursului de schimb aplicat pentru operatiunile de schimb valutar, ceea ce vine ca o idee foarte buna, si ca o masura extrem de benefica, in final.

BCR vorbeste mai jos despre toate modificarile care au fost facute in cadrul aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, ea fiind oferita in mod gratuit pentru noi toti, asa ca merita din plin sa va uitati la modificari si sa va ganditi sa instalati actualizarea pentru a avea in telefoane toate noutatile care sunt oferite.

George este în continuă evoluție! Această nouă versiune se concentrează pe îmbunătățirea proceselor, pentru o experiență și mai plăcută. Daca beneficiati de un curs de schimb preferential, de acum incolo veti avea afisat pe ecranul initial un mesaj referitor la valoarea cursului de schimb aplicat pentru efectuarea operatiei.

This post was last modified on feb. 24, 2023, 7:12 PM 19:12

Disqus Comments Loading...