X

Polonia a Transferat Zeci de Trancuri in Ucraina in Februarie, Inclusiv Leopard 2

Polonia a anuntat in mod oficial faptul ca trimite nu mai putin de 60 de tancuri PT-91 in Ucraina in cursul zilelor urmatoare pentru a ajuta tara care a fost invadata de catre Rusia, iar asta in conditiile in care polonezii pregatesc inclusiv trimiterea a zeci de tancuri Leopard 2 in tara, cateva fiind deja livrate.

Ucraina a primit primele tancuri Leopard 2 pe care Polonia i le-a pregatit deja, ele fiind transferate catre armata ucraineana, iar premierul tarii a participat la procesul de predare – primire, totul fiind gandit pentru a ajuta tara sa faca fata cat mai usor perioadei urmatoare in care atacurile rusilor se vor intensifica in diverse regiuni.

“Ucraina va primi 60 de tancuri PT-91 în zilele următoare. Polonia va trimite încă 60 de tancuri de luptă principale PT-91 Twardy în Ucraina „în zilele următoare”, a declarat prim-ministrul polonez Mateusz Morawiecki pe 24 februarie, în timpul vizitei sale la Kiev.

Prim-ministrul Denys Shmyhal a postat fotografii cu primele patru tancuri Leopard 2 livrate de Polonia Ucrainei pe 24 februarie.”

This post was last modified on feb. 24, 2023, 8:11 PM 20:11

Disqus Comments Loading...