SCHIMBARILE WhatsApp pentru iPhone si Android Pregatite pentru 2023

SCHIMBARILE WhatsApp iPhone Android Pregatite 2023

WhatsApp, platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori activi de pe iPhone si Android in momentul de fata, pregateste pentru toti oamenii doua schimbari in 2023 despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca utilizatorii sunt in continuare ascultati, iar doleantele le sunt indeplinite.

WhatsApp vrea, in primul rand, sa faca o modificare pentru aplicatia de mesagerie in baza careia vom putea in sfarsit sa cautam setarile care sunt oferite in meniul de setari al aplicatiei, modificarea fiind una foarte buna pentru ca exista foarte multe setari de care ne putem folosi, iar ele nu sunt usor de gasit.

WhatsApp a gandit aceasta modificare intr-un asemenea mod incat totul poate fi foarte simplu si usor de realizat, iar asta pentru ca dupa foarte multe cereri ale utilizatorilor, in sfarsit avem ceea ce ne doream in aplicatie, chiar daca a fost nevoie de foarte multa asteptare pentru ca totul sa fie disponibil oficial.

SCHIMBARILE WhatsApp iPhone Android Pregatite 2023 cautare setari

Separat de aceasta schimbare, cei de la WhatsApp Messenger lucreaza in continuare la sistemul care ne permite sa raportam de pe iPhone si Android statusurile pe care alte persoane le-au publicat in cadrul platformei de mesagerie, asta desigur doar daca ele incalca in vreun fel regulile aplicatiei, sau de bun simt.

WhatsApp Messenger vrea sa lanseze in 2023 mai multe schimbari foarte interesante pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android, unele dintre ele fiind chiar importante, astfel ca merita sa fim atenti la ceea ce va fi disponibil pana la final de an, pentru ca 2022 a fost plin de surprize extrem de bune.

SCHIMBARILE WhatsApp iPhone Android Pregatite 2023 status raportare