X

Notificarile E.ON foarte IMPORTANTE in Atentia Clientilor Romani

E.ON, companie mare din Romania pe care se bazeaza foarte multi oameni pentru livrarea serviciilor de electricitate si gaze naturale in fiecare luna, a publicat doua notificari foarte importante pe care niciun romani nu ar trebui sa le rateze in momentul de fata pentru ca aduc in atentia noastra informatii serioase.

E.ON vorbeste in primul rand despre faptul ca romanii pot folosi aplicatia MyLine a companiei pentru a beneficia de informatii detaliate cu privire la tot istoricul platilor, dar si la indexul inregistrat de catre noi de-a lungul timpului, fiind disponibile diverse alte informatii despre cont, contract, si mai mult de atat.

In cazul in care vreti sa deveniti un prosumator, cei de la E.ON Romania au deasemenea informatii oficiale in cadrul website-ului, iar multumita lor putem sa ne bucuram de posibilitatea de a obtine un avantaj financiar de pe urma trimiterii de energie electrica in reteaua nationala de distributie a tarii noastre.

E.ON Romania explica pe website-ul sau informatii detaliate atat cu privire la aplicatia MyLine, cat si cu privire la ceea ce inseamna sa fii un prosumator, si ce fel de beneficii exista in mod oficial cand vine vorba despre avantajele pe care le putem avea daca decidem sa profitam de acest sistem chiar acum in Romania.

În aplicația Myline, tot istoricul plăților și indexului tău rămâne înregistrat în istoric. Poți să accesezi toate informațiile online, rapid și sigur. Vezi ce alte beneficii îți oferă Myline direct în aplicație.

Indiferent de prețul energiei electrice, atunci când îți produci singur un procent însemnat din necesar, iar surplusul îl compensezi 1 la 1 în rețea, ai un avantaj economic semnificativ. Este și concluzia partenerilor noștri de la Nagel Holding, care acum se bucură de avantajele soluţiei E.ON PV Prosumer. Află cum îți poți optimiza și tu costurile cu energia.

This post was last modified on feb. 25, 2023, 10:22 AM 10:22

Disqus Comments Loading...