X

Anuntul BANCA Transilvania cu o AVERTIZARE Extrem de SERIOASA pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania, una dintre bancile principale din Romania cu un numar mare de clienti in toate colturile tarii, transmite un anunt cu o avertizare extrem de serioasa care vizeaza toti acesti clienti, iar asta pentru ca le aduce in atentia imediata fraudele care au legatura cu binecunoscutele criptomonede, asa-numitele crypto scam.

BANCA Transilvania le vorbeste clientilor despre modalitatea prin care sunt facute aceste fraude, oamenilor fiindu-le aduse in atentie asa-zise “oferte de nerefuzat”, si sunt convinssi sa investeasca in ele, pentru ca mai apoi sa li se ceara sa isi cedeze datele personale, sau sa compromita siguranta dispozitivelor mobile, sau a PC-urilor.

Metodele acestea de fraudare sunt folosite tot mai des in intreaga lume pentru a pacali oamenii, si nu doar conform celor de la BANCA Transilvania, ci si conform multor altor banci care vor sa-si tina clientii in siguranta, iar asta pentru ca, din pacate, exista multi oameni care s-au lasat pacaliti de aceste atacuri cibernetice.

BANCA Transilvania incearca sa ii ajute pe clientii sai sa inteleaga cat de periculoase sunt fraudele de acest gen, dar si cum se pot proteja cat mai eficient in fata lor, mai ales ca pot ramane foarte rapid atat fara datele personale, cat si fara banii din conturi, iar recuperarea celor din urma nu este usoara.

Cineva îți propune o investiție de nerefuzat în criptomonede. După un timp ești contactat să îți retragi profitul și poți face acest lucru doar prin instalare unei anumite aplicații? S-ar putea să fie o fraudă.

Prin intermediul unei aplicații care facilitează accesul unui dispozitiv de la distanță, hackerii îți pot vedea în timp real informațiile personale și datele bancare în momentul în care te loghezi într-o platformă. Despre cum funcționează crypto scam-urile, povestim pe larg pe Blogul BT.

This post was last modified on feb. 26, 2023, 8:43 PM 20:43

Disqus Comments Loading...