Anunturi ale lui Volodimir Zelenski Privind Razboiul cu Rusia

Anunturi ale lui Volodimir Zelenski Privind Razboiul cu Rusia

Volodimir Zelenski a facut o serie de anunturi noi cu privire la razboiul Ucrainei cu Rusia, iar asta pentru ca situatia ramane extrem de dificila in continuare, chiar daca ucraina primste foarte mult ajutor de la diverse tari din intreaga lume.

“Fiecare oportunitate de politică externă pentru statul nostru și fiecare manifestare a atenției mondiale pentru ucraineni se bazează pe rezistența poporului ucrainean, pe rezistența soldaților noștri. Pe faptul că Ucraina este puternică și din ce în ce mai puternică. Lumea îi iubește pe cei puternici. Și ii ajută pe cei curajoși.

Centrul global de forță și curaj este acum chiar aici, în Ucraina, chiar în oamenii noștri care ne apără statul. Cine ne apără pământul, regiunea Donețk, regiunea Lugansk, toate pământurile noastre, unde luptele grele și dureroase continuă. Mulțumesc fiecăruia dintre soldații noștri, tuturor celor care ne apără cu fermitate, tărie și curaj pozițiile din Donbas, distrug inamicul și vă mulțumesc pentru un rezultat atât de puternic în est.
Slavă tuturor celor care luptă acum!

Mulțumim tuturor celor care ajută la apărarea Ucrainei de agresiunea rusă! Amintire strălucitoare tuturor eroilor care și-au dat viața pentru noi, pentru Ucraina! Glorie Ucrainei!

Anul trecut, când răul rusesc a început un război total împotriva noastră, nu ne-a fost frică. Nu suntem pierduți. Ucrainenii au venit în apărarea statului. Lumea liberă a venit în apărarea Ucrainei.

Ne-am adresat poporului Danemarcei pentru a le mulțumi pentru că nu au șovăit în îndoială cu privire la menținerea apărării noastre.

Îți mulțumesc că ai realizat că libertatea nu poate fi doar un vis – trebuie să fie acțiune. Acțiuni pentru protejarea vieții și a oamenilor, a regulilor și a respectului, a dreptății și a securității.

Vă mulțumim, oameni din Danemarca, pentru acțiunile voastre! Pentru armele care ne ajută la apărarea. Pentru politici care ajută la izolarea agresorului. Pentru disponibilitatea de a ne alătura reconstrucției noastre după ostilități.

Și, desigur, pentru convingerea că proiectul unei Europe unite și libere nu poate fi finalizat fără integrarea deplină a Ucrainei. Iti multumesc pentru sprijin! Vă mulțumim pentru fiecare zi pe care am trecut-o și vom trece împreună! Sunt sigur că vom fi alături de tine în ziua noastră principală – ziua Victoriei noastre.”