X

Comisia Europeana Denunta 12 dintre cele mai Mari Minciuni ale Rusiei privind Razboiul

Comisia Europeana denunta 12 dintre cele mai mari minciuni ale Rusiei in plin razboi cu Ucraina, iar asta pentru ca vrea sa arate lumii intregi cum sunt in realitate lucrurile, in contrast cu informatiile care vin in fiecare zi de la Kremlin.

“Cele 12 minciuni predominante ale Rusiei expuse! Cu mult înainte de invazia pe scară largă a Ucrainei, un flux constant de minciuni a deschis calea pentru agresiunea militară rusă. Aici expunem minciuni despre războiul răspândit de mașina de dezinformare a Kremlinului.

În urmă cu un an, Rusia a lansat un război de agresiune neprovocat împotriva vecinului său pașnic, Ucraina, arătând lumii adevărata față a ambițiilor imperiale ale Kremlinului. Astăzi, Ucraina încă luptă, încă rezistentă și încă hotărâtă să prevaleze asupra agresiunii ruse.

Rusia s-a pregătit pentru războiul împotriva Ucrainei răspândind mituri despre această țară. Cu mult înainte de invazia pe scară largă din 24 februarie 2022, un flux constant de dezinformare a deschis calea agresiunii militare ruse. Am urmărit și am expus dezinformarea pro-Kremlin pe tot parcursul războiului. În această prezentare generală, vom expune douăsprezece mituri predominante despre războiul răspândit activ de ecosistemul de dezinformare pro-Kremlin.”

This post was last modified on feb. 26, 2023, 12:00 AM 00:00

Disqus Comments Loading...