X

Decizia MOL cu un IMPORTANT Anunt Oficial pentru Toate Benzinariile

MOL, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe romanii care vor sa cumpere carburanti din benzinariile sale despre faptul ca o noua promotie speciala este in plina derulare, iar in baza ei ne vom putea bucura gratuit de o serie de premii excelente.

MOL vorbeste mai jos despre faptul ca tuturor clientilor din Romania le ofera posibilitatea de a participa la o campanie prin care da gratuit zeci de carduri de carburant in valoare de 5.000 de LEI fiecare, o masina Mercedes, si 3.000 de carduri de carburant in valoare de 150, sau 200 de LEI, si azi e ultima zi in care puteti participa.

Pentru a intra in aceasta promotie care ne ofera gratuit acces la posibilitatea de a castiga o serie de premii extrem de interesante, MOL Romania ne cere doar sa alimentam cu unii dintre carburantii sai in valoare de 150 de LEI atunci canda jungem in benzinarii, iar asa vom putea sa ne inscriem in campanie.

MOL Romania deruleaza aceasta campanie pentru oricare dintre romanii care ajung in locatiile sale, insa trebuie sa respectati regulamentul de participare pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre aceste premii, si sa nu uitati ca astazi este ultima zi in care va mai puteti inscrie pentru a castiga tot ceea ce este oferit.

Ultima săptămână de campanie! Folosește cardul #MultiBonus direct din atunci când alimentezi cu #MOL #EVO sau MOL #EVOPlus. Fiecare tranzacție de minimum 150 de lei este înscrisă automat în cursa pentru cel mai râvnit premiu al iernii.

This post was last modified on feb. 26, 2023, 10:44 AM 10:44

Disqus Comments Loading...